Legislație românească și europeană

Cunoști sentimentul acela când folosești zilnic aceleași surse de informare în munca ta? Îți dai seama că dai prea multe click-uri pentru a ajunge unde vrei, aloci acestor task-uri foarte mult timp, iar eficiența ta are de suferit.

Dacă ești consilier juridic, folosești în mod frecvent o serie de acte normative. Sunt instrumentele tale de bază. Știi care sunt, cum se numesc, în multe cazuri știi pe de rost chiar articolele de care ai nevoie. Tocmai pentru că le folosești frecvent, nu vrei să depui eforturi inutile ca să le deschizi. De aceea, am gândit o serie de funcții care îți ușurează munca cu mouse-ul sau tastatura, direct în aplicația Sintact.ro.
Ca profesionist, vrei să îți sprijini argumentele juridice pe cele mai relevante resurse disponibile. Cu peste 10 milioane de hotărâri judecătorești definitive, 15.100 de articole din 8 ediții complete ale revistelor de specialitate, 451 de diagrame interactive și 74 de seturi de comentarii de autor (23,137 comentarii lanivel de articole), Sintact.ro este platforma cu cel mai vast conținut juridic din România.
• Legislaţia românească cu toate variantele consolidate, pentru orice dată calendaristică (trecut, prezent, viitor) aleasă de utilizator, pentru peste 163.000 de acte
• Legislaţia românească conţine Monitorul Oficial Partea I integral din 1990, majoritatea actelor din Buletinul Oficial şi actele istorice importante (de la 1840)
• Norme metodologice corelate cu textul actul normativ, pentru toate actele care au norme metodologice de aplicare (peste 260 de acte)
• Legislaţia europeană conţine integral actele normative ale Uniunii Europene publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L (legislaţie), de la data aderării României la Uniunea Europeană (2007) până în prezent. Înainte de aderare, sunt disponibile cele mai importante acte normative ale UE, începând cu anul 1957

Exemple

Alege ACUM pachetul tău Sintact.ro!