Fluxurile Wolters Kluwer

Procedurile legislative sunt explicate acum simplu și grafic.

Fluxurile reprezintă diagrame grafice interactive care explică parcursul procedurilor legislative. Aceste reprezentări grafice oferă posibile scenarii de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii, sub formă de sfaturi practice.

 

Urmărești rapid şi simplu procedurile legislative
Beneficiezi de un instrument inteligent de vizualizare
Controlezi fără efort pașii pe care trebuie să îi faci pentru desfășurarea corectă a activităţii tale
Găsești uşor și într-un singur loc toate datele necesare: lege, norme, comentarii, sfaturi, recomandări.

 

Astfel, aceste fluxuri devin un instrument de lucru extrem de util atât pentru avocați și juriști, cât și pentru contabili sau experți financiari. Fluxurile (diagramele interactive) îți oferă libertatea de a te concentra asupra celor mai importante activități ale muncii tale și nu mai consumi timp pentru căutarea informațiilor sau cu trainingul colegilor juniori.

Sintact.ro îți pune la dispoziție 451 de fluxuri din materiile Fiscal, respectiv Civil.

Descoperă fluxurile Wolters Kluwer

286 de fluxuri financiare și contabile – diagrame realizate în conformitate cu Noul Cod Fiscal și normele lui de aplicare, aceste reprezentări grafice oferă posibile scenarii de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a proceduri

164 de fluxuri de procedură civilă – cele mai variate asociate legislative, analizate folosind diagrame interactive, aceste reprezentări grafice oferă posibile asociate de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii.

EXEMPLE

Click pe imagini pentru mărire

Alege ACUM pachetul tău Sintact.ro!