De ce să alegi Sintact.ro?

Sintact.ro este instrumentul esențial pentru consultarea doctrinei, jurisprudenței și legislației, pentru că este conceput cu funcții avansate de căutare, care simplifică și accelerează procesul de documentare juridică.
Adresându-se în mod special avocaților, magistraților, notarilor și economiștilor, Sintact.ro îți pune la dispoziție cea mai mare bază de informații juridice din România, dar și noutățile relevante din domeniu.

Ai la dispoziție cel mai performant motor de căutare

Ajungi la informațiile de care ești interesat într-un timp record, utilizând funcția de căutare progresivă. Simplifici semnificativ procesul de documentare juridică prin intermediul algoritmilor avansați, care îți afișează informațiile relevante din cea mai vastă și complexă bază de date juridice din România.
Căutarea se face în:
• Peste 10 milioane de hotărâri judecătorești definitive din ultimii zece ani (toate orientările jurisprudențiale din România);
77 de seturi de comentarii ale specialiștilor pe marginea codurilor și principalelor legi (peste 23.317 de comentarii la nivel de articole);
451 de diagrame grafice interactive (drept fiscal și drept civil);
15.100 de articole din 8 ediții complete ale revistelor de specialitate;
• Peste 210.000 de acte normative și alte surse publice de informație juridică.
Selectezi criteriile pentru o căutare amănunțită și folosești căutarea inteligentă în interiorul documentelor pentru a nu mai parcurge sute de pagini sau consulta alte zeci de surse de informații.

Filtrare

 

Milioanele de spețe vă ajută doar dacă le puteți găsi rapid, pe cele mai relevante.
Pentru a scurta timpul de căutare, Sintact.ro oferă:
• O serie de parametrii pe care îi puteți folosi în căutarea transversală în tot conținutul aplicației (includerea sau chiar excluderea unor termene);
• Funcția „direct la articolul de lege” din ecranul de căutare;
Căutare progresivă, în care puteți modifica criteriile în timpul căutării;
Filtrare flexibilă, care vă ajută să ajungeți rapid la o listă cât mai redusă cu rezultatele cele mai relevante.
În plus: Am introdus căutarea inteligentă în interiorul documentelor. Nu mai trebuie să parcurgeți niciodată sute de pagini pentru a găsi prevederi relevante.

O viață mai ușoară

Doriți să salvați un document ca PDF? Nicio problemă. În format Word? La fel de ușor. Preferați litere mai mari? S-a făcut. Să tipăriți doar o parte din document, dar inclusiv adnotările? Un click este suficient.
Doriți să vedeți normele la Codul fiscal în același ecran? Sau într-un tab de browser separat? O singură bifă salvează preferința.
Vreți să comparați textul unui articol cu versiunea anterioară, dar și cu toate versiunile până la prima variantă? Afișați totul în două click-uri. Mai jos vedeți ecranul în care puteți compara versiuni de articole.

Servieta virtuală îți eficientizează activitatea zilnică

Poți crea dosare personale în care să adaugi legislația și jurisprudența de care ești interesat, link-uri externe sau alte notițe, comentarii și observații legate de clienții sau dosarele tale.
Astfel, procesul documentării îți este sensibil simplificat prin configurarea spațiului de lucru personal.

Gestionare documente și colaborare

Controlați și vizualizați documentele, link-urile și notițele dumneavoastră integrate în aplicație.
Cu Sintact.ro, puteți face structura dumneavoastră de fișiere cu documente, link-uri, chiar și documente elaborate de dumneavoastra. Le păstrați în Servieta personală.
Adăugarea documentelor este extrem de simplă – prin „Drag & Drop”.
Structura fișierelor o decideți dumneavoastră și o modificați simplu, după modelul Windows.
Dacă veți colabora cu alte persoane, profitați de partajarea dosarelor în interiorul aplicației.
Puteți acorda colegilor sau clienților dreptul de a vedea sau modifica documentele din dosar.

Interfața adaptabilă te ajută să vezi instant informațiile dorite

Personalizează-ți interfața în funcție de propriile interese și vei avea acces instantaneu la publicațiile de specialitate, cele mai recente modificări legislative sau istoricul de căutari. Modifică ordinea în care sunt afișate categoriile de interes, iar centralizarea actelor și a datelor va fi mai facilă.

Personalizare

Fiecare profesionist are propriul stil de lucru. Sintact.ro se poate modela exact după preferința utilizatorului. Aflați direct pe ecranul principal noutățile relevante pentru dumneavoastră.
Datorită elementelor configurabile pe ecranul de start, fiecare utilizator al Sintact.ro vede legislația, jurisprudența și alte surse exact pe domeniul său de interes. Cu trei click-uri puteți crea oricâte casete personalizate doriți.

Documentarea dosarelor juridice

Te documenteazi rapid, eficient și facil. Creează un dosar implicit în care adăugi documentele necesare, pentru a salva timp prețios pe viitor. Adăugă legislația relevantă, precum acte normative întregi, articole individuale sau titluri și capitole dintr-o lege, cu doar câteva click-uri.

Fluxurile legislative

Ai la dispoziție 451 de diagrame grafice interactive, realizate în conformitate cu Noul Cod Fiscal, normele de aplicare și cele mai importante proceduri legslative. Aceste reprezentări grafice oferă posibile scenarii de lucru, precum și lista actelor normative asociate cu fiecare etapă a procedurii.

Meniu la nivel de articol

Pentru fiecare articol dintr-un act normativ Sintact.ro oferă un meniu facil. La nivelul actului întreg există o multitudine de legături, referințe și acțiuni, precum jurisprudență, comentarii ale specialiștilor sau articole din reviste de specialitate. Toate acestea se regăsesc și la nivel de articol.

Consultarea legislației

Consultarea legislației nu a fost vreodată mai simplă. Sintact.ro te ajută să consulți actele normative prin mai multe metode, fie prin ecranul de start, fie prin cautarea unor sintagme, precum Codul muncii.

Alege ACUM pachetul tău Sintact.ro!